VII-ми НАЦИОНАЛЕН AUDI СЪБОР 2022

кога : 02 и 03 юли 2022

къде: Писта Дракон – Калояново

линк към събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/511835076754516/

Фенове и приятели, през 2022 за седми пореден път Сдружение Кръвна Група Ауди ще организира национален събор за всички, които носят в сърцето си марката Audi. Очаквайте едно още по-незабравимо събитие, с много изненади, гости, изложители, dj парти. Възможности да покажете потенциала на колите си, да видите интересни проекти, да се забавлявате и срещнете с много нови приятели. Започваме организацията от изключително рано и се надяваме, че през новата година ще са отминали всички проблеми от предишните. Нека покажем , че сме силни и единни! Очакваме вашата подкрепа!

Информация за всички подробности относно организацията и програмата ще се публикуват в страницата на събора във Facebook / раздел Събития https://www.facebook.com/kgasubor. Пускаме евента по-отрано, за да имат време хората да се подготвят. Чака ни много работа, а от вас очакваме активност и сериозно отношение. От нас си зависи да се получи едно хубаво мероприятие.

Стартирахме предварителна онлайн продажба на билети за Събор 2022. Билети могат да бъдат закупени и на касите на Bilet Bg / Билет Бг в цялата страна. Цените на предварително закупените билети са преференциални.https://bilet.bg/bg/events/nacionalen-audi-sabor-2022/3123

Ако искате да помогнете: Всички колеги , които имат от нашите карти на ЕКО и Rompetrol , и имат възможност да ги използват – правете го – ще помогнете за субсидарането на цялата организация, респективно всичко да се случи максимално на ниво. Вашите отстъпки не се губят!

Ако има желаещи да участват като изложители или спонсори, могат да се свържат oотносно условията на лс с нас в страницата на събора https://www.facebook.com/kgasubor , по VIber или чрез контактната форма тук .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CLOSE
CLOSE