Начало форум ОСНОВЕН ФОРУМ КРЪВНА ГРУПА АУДИ ОФИЦИАЛНО ЧЛЕНСТВО 2018 г.

ОФИЦИАЛНО ЧЛЕНСТВО 2018 г.


Juliana Аватар
Администратор

Мнения: 76
Местоположение: София
Skype: kakabuba
Кара: Audi A4 1.8 TFSI

:) здравейте приятели и фенове. Измина още една година от създаването на групата, развитието и върви в правилната посока и всички ние, които сме се заели с тази цел бихме искали да продължи все така. След като бе учредено и регистрирано по всички изисквания на законите в държавата Сдружение с нестопанска цел Кръвна Група Ауди, в нашата фейсбук група имаше и анкета относно официалното членство. Резултата показа, че доста хора , които са наистина активни в живота на групата, са съгласни с тази идея. В този ред на мисли, споделяме с вас информацията и ви приканваме, ако имате желание да помогнете групата да се развива и за напред, да е от полза за потребителите, както и да успяваме да прекарваме повече време заедно и приятно да ни подкрепите.
Членския внос определен за 2018 година ще в размер на 30.00 лв. Събраните средства, ще се използват с цел поддръжка на сайта и форума, организиране на различни видове мероприятия /събори, състезания и други със автомобилна насоченост/, изработване на рекламни материали за феновете, подпомагане на колеги, които участват лицензирано в състезания под организацията на БФАС, регионални и национални сбирки, подкрепа на благотворителни дейности, след одобряване от всички членове, и още много други свързани с марката и дейността на дружеството инициативи.
Всеки заинтересован , може да получи копие от устава на дружеството и да се запознае с идеите, които са залегнали като основа на дейността ни.
Членския внос е доброволно решение, плаща се веднъж годишно, по банков път, или в брой на член на управителния съвет, като след внасяне на сумата в сметката, ще получите копие от вносната бележка.
Всички официални членове, ще получат пластика - членска карта, с която ще могат да доказват членството си да ползват всички отстъпки договорени за сдружението в автосервизи, тунинг фирми, фирми за продажба на авточасти и консумативи, отстъпки в определени бензиностанции, във фирми занимаващи се със по странични дейности, но желаещи да ни дадат отстъпки. Ще имат право на подарък от част от рекламните артикули, които се реализират с логото на групата, право на отстъпки при нощувки в организираните национални мероприятия, както и още много други привилегии, които смятаме да договорим за нас.

Всеки редовен член, има право да изисква информация от членовете на управителния съвет.
Всеки редовен член е в правото си да предлага допълнения към устава и идеи, които да подпомагат развитието на групата.

Всеки редовен член, ще получи персонализирана членска карта с индивидуален номер и неговите имена.

Членските карти ще са валидни до края на м. Март 2019 год.

Краен срок за събиране на членския внос - 31.03.2018 год.


Банковата сметка на сдружението е:
BG50BPBI79401079867401, BIC BPBIBGSF, ЮРОБАНК БЪЛГАРИЯ АД, титуляр Сдружение Кръвна Група Ауди

Вноски могат да се направят по банков път, на каса в банката, през еpay, през Изипей. паричен превод по Еконт- адрес: София, бул. Скобелев 39 ет.1 ап. 3- Сдружение Кръвна група Ауди 0896754433, лично за София, или чрезpaypal - на заглавната страница на сайта .

Основанието за плащане е - чл. внос 2018 год + името ви. Ако някой има желание да внесе по-голяма сума, тя трябва да е отделно и да се напише основание - дарение.

За всички въпроси от ваша страна сме на разположение тук, и във FB групата.
(audi)
The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it...
  


Назад към КРЪВНА ГРУПА АУДИРегистрирай се! В момента разглеждаш форума като гост и нямаш достъп до всички функции на сайта.