Начало форум Ауди магазин Място за вашия бизнес Ремонт на автоклиматици ,рециклиране на компресори

Ремонт на автоклиматици ,рециклиране на компресори

Модератор: B.UruchowМнения: 2
Местоположение: Sofia

Здравейте приятели ,
Занимавам се с ремонт и зареждане на автоклиматици , също така ремонт и рециклиране на компресори за автоклиматици. Отстранявам пропуски по системата. Отремонтирам алуминиеви тръби , радиатори , маркучи .Също така ремонтирам компресори SANDEN , DELPHI , DENSO , HARRISON , ZEXEL и много други. Смяна на лагери , гарнитури , клапани . Извършвам смяна на стария фреон R 12 с новият R134a (ретрофит) на автоклиматици .Добавям масло за компресора .Сменям о-пръстени , игли на сервизните кранове , изтеглям влагата от системата , демонтираме табла за почистване на вътрешния радиатор (изпарител ) , сменям поленов филтър на купе .


За да се гарантира ефективно функциониране на климатичната система на Вашият автомобил , тя се нуждае от профилактика веднъж годишно , дори и на пръв поглед според Вас да изглежда , че работи нормално . Редовното обслужване позволява откриване и диагностициране на нередности преди те да предизвикат сериозни проблеми , а същевременно и оскъпят самия ремонт на автоклиматик . За съжаление много собственици на автомобили с климатични инсталации проверяват свойте автоклиматици само при възникване на проблем и неизправност когато спре да работи или да духа студено.

Изображение
Изображение


Ето едно предложение за Вас http://climatronic.biz/%D1%83%D1%81%D0% ... %B8%D0%BA/

Ако имате нужда от ремонт, профилактика или зареждане на автоклиматик звъннете на тел.: 0877 95 30 35
  Мнения: 1
Здрасти,искам да попитам колко е нормалното доливане на масло при профилактика на една система...а слагате ли и оцветител?
  


Назад към Място за вашия бизнесРегистрирай се! В момента разглеждаш форума като гост и нямаш достъп до всички функции на сайта.