Начало форум ОСНОВЕН ФОРУМ Предложения за форума и сайта Искаме ли да го бъде.

Искаме ли да го бъде.Мнения: 2
Искаме ли този сайт форум или както искайте го наричайте да го бъде трябва да се спре излъчването във фейсбук.Не знам как ще го направите но иначе това тук губи смисъл.Всеки е свикнал там да си пише и малко се сещат да влизат тук. (audi)
Това е лично мое мнение. (beer) (spam)
П.П.А и нека всичко като заглавие да бъде на български.Докато се ориентирам как да пусна нова тема се мръкна и вече не виждам клавиатурата дееба.
  


Juliana Аватар
Администратор

Мнения: 76
Местоположение: София
Skype: kakabuba
Кара: Audi A4 1.8 TFSI

:) Любо тъй като още е бебе, форума търпи постоянни преработки, има много неща за дооправяне. Колкото до ФБ групата, няма как тя да бъде спряна... сайта се появи като продължение на нея, според мен сериозните хора от там ще дойдат и тук, просто е въпрос на време. (beer)
The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it...
  

Станимир Стоянов Администратор

Мнения: 25
Местоположение: Сливен
Кара: А4 B7

Хубавите неща стават бавно...
  


Мнения: 1
Така е
  


Мнения: 11
Ако ставаше след приемане във ФБ групата да ги задължаваше да се регват тук беше да е по-добре ...
  


Мнения: 14
Местоположение: София
Skype: mihail.stoykov85
Елементарно е.Във Фейсбук групата просто малко трябва да се променят правилата.Например преди няколко часа с Мъ.Къ. спорихме за една моя обява дали е по правилата или не.Накрая ми я изтри да е жив и здрав тамън ме просветли за следната идея.Искам да продам нещо Ок.Най - лесно е да го метна в групата.Фейсбук обаче само при първия пост дава право да прикачиш снимка и описание и натам става тегавко.Съответно Аз ще си създам обява във форума и ще дам просто линк,който ще препраща тук и всичко ще се вижда систематизирано и доста по - смислено.Същото важи и за по - сериозни технически проблеми или запитвания.Трафика от групата може много лесно да се премести тук,правил съм го в един друг форум,но ще е малко брутално.Всичко,което е линк или препратка да се вижда само от регистрирани потребители.Това е нож с две остриета сещате се защо.


Поздрави!
  


Мнения: 8
Местоположение: София
Skype: kokogeorgiev
Кара: AUDI A8
Наистина дайте да пишем тук, а не във Фейсбука. Не ми понася просто.
Които ме познават знаят, че мога да привлеча хора.
Аз заради това дълго не влизах във форума и са ми заключили темата за частите, но с нищо не съм обиден.

Поздрави! (beer)
  


Мнения: 14
Местоположение: София
Skype: mihail.stoykov85
Днес поради заплахи на лично как са щели да ми намерят колата да ми я счупят и после и мене да потрошат напуснах групата и изтри всичко мое тук.20000+ човека спам! Спора беше за това как е редно да се кара разумно и споделих нещо разумно, получих закани как съм щял да бъда намерен и как такива като мене качвали снимки в Гражданите и после колеги били глобявани и тероризирани,че не спазват правилата.Идиоти!Тук няма бъдеще докато не се вкара правило с въпрос от рода на кой е Христо Ботев и тогава да получат право да пишат и коментират, не че нещо половината 90+ ЕГН нямат ни най - малка представа ,а са около 80% от групата във Фейсбук.Awe 6to pi6a na balgarski na latinica e po qko i wsi4ko mi se razbira neka si4ki da pi6at na mai4in ezik mislq tozi e takav na latinica nali ?
  


Назад към Предложения за форума и сайтаcron
Регистрирай се! В момента разглеждаш форума като гост и нямаш достъп до всички функции на сайта.